Αρχική / Άρθρα Συντακτών / Χάρης Μαντέλλος Toggle

Χάρης Μαντέλλος

Φυσάει κόντρα


Ένας συγχωριανός μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων

Δυναμική, αλλά και ουσιαστική, μαθαίνουμε,  η παρουσία του συγχωριανού μας Χάρη (Χαρίλαου) Μαντέλλου, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, όπου εκπροσωπεί το συνδυασμό  "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ".  Στην παρθενική του εμφάνιση κατέθεσε 4 ερωτήσεις με σημαντικό περιεχόμενο που αφορούσαν τους απλήρωτους πρώην συναδέλφους του, τη διακοπή λογαριασμού νερού δημότη, το αίτημα για μεγαλύτερο χώρο στέγασης της ΕΡΑ μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και το αίτημα για το θέμα του trikalanews.gr με την κατάληψη χώρου στάθμευσης από επιχείρηση επί της οδού Γαριβάλδη. Ακόμα καταδίκασε το γεγονός της επανειλημμένης  θανάτωσης σκυλιών στα Τρίκαλα (που αποκάλυψε το trikalanews.gr ), όπως και τους βανδάλους που έσπασαν τα δέντρα στο αθλητικό πάρκο του Πυργετού.

Σημειώνουμε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι ο συγχωριανός δημοτικός σύμβουλος (γιος του νεραϊδιώτη Βασίλη Χαρ. Μαντέλλου), συμμετείχε, ως συνεργαζόμενος, με τον προαναφερόμενο συνδυασμό, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές  για την ανάδειξη  εκπροσώπων στο Δήμο Τρικκαίων. Σύμφωνα με απόφαση του συνδυασμού (ο οποίος σημειωτέο, εξέλεξε δύο συμβούλους στο δ.σ.),  "οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα εναλλάσσονται εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, για να δοκιμάζονται στις πολιτικές κόντρες …να εκφράζουν τον κόσμο που τους ψήφισε και να κάνουν εποικοδομητική αντιπολίτευση". Έτσι ο Χάρης Μαντέλλος που είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση που αναλογεί στο συνδυασμό, ορκίστηκε (με πολιτικό όρκο) ως νέος δημοτικός σύμβουλος (από 1η Μαϊου 2015), στη θέση της Εύης Παπαθανασίου, που παραιτήθηκε στο πλαίσιο της εναλλαγής αυτής που καθιέρωσε η παράταξη.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την επιτυχία αυτή την οικογένειά μου, τους συναγωνιστές πρώην συμβασιούχους του Δήμου, τα τοπικά κοινωνικά κινήματα και τον συνδυασμό Φυσάει Κόντρα που με συμπεριέλαβε στο αγωνιστικό του ψηφοδέλτιο και θα ήθελα να υπογραμμίσω τη σοβαρή και ουσιαστική παρουσία της προκατόχου μου Εύης Παπαθανασίου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπόσχομαι ασυμβίβαστη και δυναμική αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Παπαθανασίου που έχει αποδείξει τόσο την άριστη γνώση του σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και την ανυποχώρητη αγωνιστικότητά του για το καλό της πόλης μας, για το καλό των συνδημοτών μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Συνεχίζουμε δυνατά!»,

δήλωσε μεταξύ των άλλων, μετά την ορκωμοσία του ο νέος δημοτικός σύμβουλος.

Αναρτήθηκε από Χρήστος Μαντέλλος